Bogastvo življenja!

Svoboden človek in svobodna skupnost ljudi

Od vojne do miru, od izkoriščanja do sodelovanje, od strahu do zaupanja!

Naš cilj je svet brez vojne, ki ga vodijo sodelovanje in zaupanje med vsemi bitji. Gradimo skupaj planetarno skupnost oblikovalcev sprememb, izvajamo mir na kriznih območjih in ustvarjamo lokalno, regionalno, nacionalno in internacionalno mrežo ali skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Vzgajamo in sodelujemo s partnerji iz različnih držav pri gradnji novega družbenega sistema neposredne demokracije “Bio-humanizma” s katerim ustvarjamo pogoje za življenje svobodnega človeka in nove skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

»Dokler obstaja en otrok, ki strada, ene živali so mučene, ena deklica ali deček obrezana, ena ženska posiljena, ena oseba z drugo vero je zlorabljena, en mladi človek prisiljen v vojno, naš svet je v kaosu in vsak dan bliže katastrofi .

Naša skupna naloga je, da osvobodimo samega sebe in ta svet pred to grozno bolečino trpljenja večine, se obranimo pred pretečo katastrofo, obranimo in ohranimo zdravo naravo in življenje ter ustvarimo pogoje za trajni humani razvoj in človeka vredno življenje!

Vedno lahko rečemo, da je to iluzija. Toda takoj, ko se naše oči začnejo odpirati, takoj ko vidimo trpljenje žrtev, ko smo mi sami eno od teh mučenih bitij, obstaja le en krik – krik “svobodnega človeka” in skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi. ”
DIETER DUHM

Vsak dan je nov dan in v spominu najbolj globoko v srcu nosimo tiste, ki nam največ pomenijo, zato so naš skriti zaklad za vodilo življenja!

Radi se spominjamo vseh tistih, ki so nam nekaj pomenili, ki smo jih imeli radi a jih žal ni več med nami in jih tudi nikoli ne bo. A ostali so in bodo v naših srcih in tega nam nihče ne more vzeti….

Mogoče pa se bomo nekoč, nekje drugje spet srečali. naj nas spomin vodi do tistih ki so vam za vedno pri srcu..

Čas je za rojstvo novega človeka in družbenega sistema – neposredne demokracije!

Zakaj je ljubezen duhovni temelj novega družbenega sistema Bio-humanizma? Odgovor je zelo preprost!

Zato ker je edino “ljubezen” tista najpomembnejša naravna pozitivna energija, ki premaguje vse tegobe, odpravlja trpljenje in vsako bolečino ter zdravi vse, ki ljubijo sočloveka, naravo in življenje!

Če želite sebi in drugim dobro ter živeti boljše življenje, potem ne čakajte na druge in stopite na novo pot ali pot za vaše spremembe.

To je tista pot, ki je tlakovana z ljubeznijo, srečo in veseljem ter vam vsak trenutek trka na vrata vašega življenja in poje vaše srce!

Vsak trenutek je pravi za pozitivne spremembe! (klikni tukaj)

Dodaj odgovor