Laboratorij idej

Laboratorij idej –

iskanje načinov, kako ideje za gradnjo vključujoče in strpne družbe prenesti v prakso!

Spremembe so stalnica našega vsakdana. Kakšne so, pa je odvisno tudi od nas. Včasih se nam zgodi, da imamo idejo, pa ne vemo kako jo uresničiti. Laboratorij idej smo razvili zato, da vam pomagamo premostiti ta izziv – pri iskanju in uresničevanju vaših idej, ki bodo podprte tudi finančno.

Teme, s katerimi se bomo ukvarjali:

– Kako graditi vključujočo in strpno družbo?                                                                  – Kakšen je pomen medijske pismenosti in kritičnega mišljenja?                                     – Kako organizirati lokalne aktivnosti?

Pridruži se nam:

med 21. in 23. februarjem 2018 v Mladinskem centru Bit (Črnomelj) ali   

med 7. in 9. marcem 2018 v Mladinskem centru Idrija. 

Podrobnejše informacije in prijava na http://bit.ly/LaboratorijIdej.

Pri izvedbi dogodkov sodelujemo s ŠKUC in DRPD Novo mesto.

Rok za prijavo je 19. februar 2018!

Laboratoriji idej so namenjeni vsem mladim, starim od 18 do 30 let, ki želijo razvijati svojo ustvarjalnost, se pobliže spoznati s temami kritičnega mišljenja in vključujoče in strpne družbe, zasnovati svoje aktivnosti za ozaveščanje in jih kasneje ob finančni podpori organizatorjev tudi izvesti. Organizacije pozivamo, da k udeležbi spodbudijo mlade, s katerimi delajo ter razširijo vabilo po svojih omrežjih.

Na Laboratorije idej so še posebej vabljeni mladi priseljenci in migranti, ki jih lahko spremlja tudi mladinski delavec ali drugo podporno osebje.

Vsi stroški, povezani z udeležbo na Laboratorijih idej, vključno s potnimi stroški, so pokriti s strani organizatorja!

Dodaj odgovor