Mladi podjetnik leta 2018

Si želiš preživeti štiri dni v eni izmed evropskih startup prestolnic v družbi podjetnika, ki je postavil visokotehnološko podjetje s preko 100 zaposlenimi, 15 milijonov prometa, ki vsako leto izjemno zraste? Te zanima, kako priti do sodelovanja s podjetji kot so NASA, TESLA, AUDI, BMW in ostala vodilna podjetja v svetovnem merilu? Potem beri dalje. PRIJAVE SO ZAKLJUČENE. FINALISTE LAHKO SPREMLJATE NA (klikni) – KONFERENCI MLADI PODJETNIK? ZAKAJ PA NE!

Iščemo novo mlado podjetnico ali podjetnika leta! Nagrade in komisija so pripravljene, čakamo prijave! Boš ravno ti prejel-a laskavi naslov, veliko medijske pozornosti in 20 tisoč evrov nagrad ter postali Mladi podjetnik leta?

Mlade podjetnice in podjetnike vabimo, da se udeležite izbora za Mladega podjetnika leta. Izbrali bomo mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega. Pomembno je, da deluje v etični panogi, je bolj ali manj samorasel podjetnik/ca in deluje v panogi, ki je bodočim mladim podjetnikom zanimiva in čimbolj realno dosegljiva. Želimo si, da zmagovalec, kot uspešen mladi podjetnik, služi kot zgled slovenskim mladim podjetnikom.


Zakaj naj se prijavim?

Obstaja več razlogov, zakaj se prijaviti na izbor Mladi podjetnik leta, naj izpostavimo le nekaj izmed njih:

Laskavi naziv Zmagovalec izbora prejme laskavi naziv “Mladi podjetnik leta 2018”.
Številne nagrade Zmagovalec izbora prejme številne praktične nagrade, ki jih podeljuje Zavod mladi podjetnik in partnerji.
Pomoč mentorjev Zmagovalec izbora prejme pomoč in nasvete izkušenejših podjetnikov, kar bo pospešilo njegovo poslovanje.
Medijska prepoznavnost Tekmovanje je medijsko zelo odmevno, o zmagovalcu poročajo vsi največji mediji v Sloveniji.

Nagradni sklad v vrednosti 20 tisoč evrov!

Glavna nagrada: Intenzivni podjetniški vikend, ki bo spremenil tvoj pogled na podjetništvo! (vrednost: 5.000 evrov)

Vir ter podrobnejše informcije najdete TUKAJ

Dodaj odgovor