Prava skupnost ljudi

Največjo socialno varnost omogočajo ljudje – ne država!

Spoštovani prijatelji, poglejte kako bomo živeli v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu, kjer se ustvarjajo pogoje za sožitje človeka s sočlovekom in naravnim okoljem!

V novem družbenem sistemu ne potrebujemo več političnih strank, razredno družbo, izkoriščanje in nasilje, kajti za to ni nobenem potrebe, saj sta mir in ljubezen največja vrednota življenja!

Ko se prepustite, da vas vaše srce vodi po tej poti, boste doživeli največ kar lahko v svojem življenju, zato zapustite razmišljanje in način življenja, ki vam ga vsiljuje formalna oblast ter stopite na novo pot v skupnost svobodnih srečnih in ponosnih ljudi!

Oglejte si video in spletno stran Tamera, da boste spoznali kakšna je vaša pot in življenje v prihodnosti, ki si ga želite doživeti in živeti!

Tamera (klikni za video)

“Obstajajo latentne človeške sanje, ki želijo biti ponovno odkrite, lepše in prvo-bitnejše od tistega, kar smo si doslej upali sanjati.

Svet brez vojne, kjer tvorno sodelujejo tudi vsi tisti, ki so se nekoč soočali kot sovražniki – ljudje in narava, ljudstva in religije, moški in ženske.”

Tera nova (klikni na sliko)

Ko obstoječi družben sistem menjamo z novim, se po deželi in mestih razvije globalni sistem samozadostnih skupnosti. Nacionalne države se postopoma odpravijo in zamenjajo s to novo planetarno svobodno skupnostjo, ki se širi po celotni Zemlje in je usklajena z univerzalnimi vzorci življenja.

“Za novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!”

Spoštovani prijatelji, kako dolgo bomo govorili eno, a delali drugo?

Kako dolgo bomo delovali proti slabemu, namesto delovali za dobro in lastne koristne spremembe ter s svojim zgledom spreminjali svet okoli sebe?!
 
Kako dolgo bomo živeli v iluziji, da je svet možno in potrebno spreminjati le na silo ali z nasiljem in z istimi metodami, kot to delajo represivne institucije ali oblast do vas.
 
Spoštovani, če si sami ne želite nasilja in slabega obnašanja drugih, zakaj se potem sami obnašate nasilno, nestrpno in vsiljujete drugim svoje iluzije ali voljo, namesto predlagate konkretne rešitve, kjer političnih strank ne potrebujemo, razredne družbe ne potrebujemo, institucije nasilja in zla ne potrebujemo,……itd,…..itd!
 
Noben posameznik nima te moči da spremni določen družben sistem, kajti le družben sistem lahko spremeni človeka in skupnost, zato nov družben sistem Bio-humanizem ne spreminja socializma ali kapitalizma, ampak z uvajanjem novih rešitev in vrednot ali novega družbenega sistema se star odpravlja in tako tudi spreminjajo pogoji dela in življenja za vse, posledično se mi vsi s pomočjo prijateljev sami spreminjamo v boljše ljudi in novo družbeno skupnost!                                                                                                                                                                               
 
Nov družben sistem ali novo in boljšo družbeno skupnost lahko oblikujejo in uveljavljajo le dobri in boljši ljudje ali mi sami. Enako, kot lahko boljše rezultate doseže le ekipa – tim ali skupina ljudi, ki sodeluje, trenira, se usposablja in načrtuje skupne cilje, bomo vsi sodelujoči napredovali pri doseganju skupnih ciljev in hkrati gradili novo skupnost svobodnih srečnih in ponosnih ljudi!
Ali z enim stavkom povedano!
 
Nov družben sistem Bio-humanizem je praktična rešitev, kako spremenimo trend negativnega (tudi lastnega) razvoja v pozitivni razvojni proces za človeka in novo skupnost ali:
 
“Od vojne do mira, od izkoriščanja do sodelovanja, od strahu do zaupanja!”
 
Če si to iskreno želite in vas vodi vaše srce na to pot, potem se pridružite tistim, ki tako že razmišljajo in iskreno hočejo sodelovati v razvojnem procesu v katerem z lastnim napredkom in razvojem gradimo novo skupnost ali skupnost svobodnih ljudi!

Dodaj odgovor