Ste vi “Naj prostovoljec”?

Natečaj za Prostovoljce leta

Mladinski svet Sloveniji razpisuje natečaj, ki bo letos potekal že 17. leto zapored. V okviru le-tega bodo izbrali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oziroma voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto 2018. Častni pokrovitelj natečaja je predsednik RS Borut Pahor.

Ključni namen natečaja je promocija prostovoljstva. V natečaju lahko sodelujejo vsi, ki so v letu 2018 opravljali dejavnosti, ki so vključevale prostovoljstvo, to so posamezniki, javne institucije, nevladne organizacije, neformalne skupine, in podobno.

 Urban Lečnik Spaič – prostovoljec 2017

Če menite, da si vi ali nekdo, ki ga poznate (najsi bo to posameznik, organizacija ali skupina) zaradi prostovoljske dejavnosti zasluži pohvalo ali dodatno vzpodbudo, je prijava na natečaj samo klik stran.

Razvojni center KOSOP so. p. si želi v svoje (so)delovanje vključiti čimveč prostovoljcev in prostovoljk na različnih področjih. Prostovoljstvo je nekaj, kar ima velik pomen za skupnost, saj lahko veliko da in zelo bogati vsakega, ki pri tem sodeluje. Ste za, da začnemo skupaj spreminjati svet na bolje? Veseli bomo prav vsakega altruističnega in predvsem navdušenega posameznika, ki čuti, da je prostovoljstvo nekaj, česar ni nikoli preveč.

Več o prostovoljstvu (klikni)

 

 

Dodaj odgovor