Usposabljanje za mlade

Zadružništva in podjetništvo za mlade

Slovenske Konjice, 2. in 3. februar 2018

Spoštovani,

vabljeni na brezplačno usposabljanje s področja zadružništva in podjetništva za mlade, ki poteka v sklopu evropskega projekta COOPilot, ki ga vodi konzorcij 11 partnerskih organizacij iz 9 EU držav in poteka od aprila 2017 do marca 2018. Cilj projekta je ponuditi inovativni odgovor na izzive brezposelnosti mladih v Evropski uniji, s spodbujanjem zadružnega podjetniškega duha preko izobraževanja in usposabljanja.

V Sloveniji je projektni partner Mladinska zadruga Kreaktor, ki v sklopu predsedovanja Slovenije državam članicam Evropske unije na področju socialne ekonomije v sodelovanju s špansko fundacijo Fundacion Escuela Andaluza de Economia Social pripravlja brezplačno usposabljanje s področja zadružništva in podjetništva za mlade.

Usposabljanje bo potekalo v sklopu predavanj in delavnic s področja zadružništva in podjetništvaje. Potekalo v petek, 2. februarja in v soboto 3. februarja 2018 v prostorih Prireditvenega centra Patriot, Žička cesta 4a, 3210 Slov. Konjice. Celoten program usposabljanja je dostopen tukaj.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna, zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava na povezavi tukaj.

Vljudno vabljeni!

Dodaj odgovor