Prebudi SE !!!

Pozdrav prijateljem in svobodnim ljudem! 🧡

 
Levim in desnim zločincem, ki so na oblasti prevarali, pokradli in izdali lasten narod, ter širijo s svojimi pajdaši sovraštvo in zlo do drugače mislečih, ki nadaljujejo teror birokratsko tehnokratske mafije na oblasti z nasiljem in metodo diktature moči, prisile ter zločini proti človeku in življenju, ki nas vse vodi v vojno, ni opravičila za podporo in pomoč takšnemu kandidatu in režimu sodobnega suženjstva! 🧡☝️🧡
 
Kaj to pomeni?
 
Da vsakdo, ki gre na volitve podpira obstoječi režim lažne demokracije, in seveda tudi s svojim glasom pooblasti svojega izbranega kandidata, je soodgovoren za vsa zla dela in dejanja, ki se bodo zgodili v prihodnosti z njegovo podporo in pooblastilom.
 
S predajajo svojega glasu na volitvah in glasovanjem za določenega ne ljudskega kandidata, ki je predstavnik ali kandidat obstoječe politične in tehnokratsko birokratske strukture, se sočasno vzdržuje in posredno tudi daje podporo obstoječemu ne-demokratičnem zločinskem družbenemu sistemu, ki omogoča uživanje manjšine na račun večine ali na račun trpljenja in zlorabljanja večine poštenih in delovnih ljudi! 🍀👍😊
 
Res je, raje se smejim, kakor da sem slabe volje, ko ljudje delajo večje neumnosti in se potem še hvalijo kako so ponosni nase, da se lahko pohvalijo s svojo kratko pametjo.
 
Večina ne ve, da v družbenem sistemu, kot ga imamo, vsakdo s svojim volilnim glasom dejansko obogati izbranega kandidata in sebe osiromaši za svojo pravico, da sam soodloča o svojem življenju.
 
Ko je oblast odtujena od ljudi, volitve dejansko pomenijo, da vsak, ki se volitev udeleži svečano zapriseže, da si je sam izbral svojega rablja, ki mu kroji usodo in njegovo življenje.
 
To dejansko pomeni, da svojo osebno odgovornost volilec prenaša na izbranega kandidata in prav za to nosi vso soodgovornost za njegova dobra ali slaba dejanja!
 
Iz tega osnovnega razloga soodgovornosti, takšen volilec nima nobene pravice se žaliti, ali kritizirati kogarkoli za slaba dejanja, ki jih stori izbrani kandidat.
 
Kritiziranje je pravica le tisti, ki niso šli na volitve in niso nikogar pooblastili, da jim samovoljno kroji njihovo usodo, saj ga za takšno dejanje niso pooblastili!
 
To dejstvo potrjuje, da se zlu lahko in so sposobni upreti samo svobodni ljudje, kajti sužnji, hlapci in sluge pokorni so duhovni reveži, ki ne spoštujejo sami sebe in zato trpijo bolečino svoje neukosti in kratke pameti!!! 🍀👍😊
 
Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!
 
🧡 Za svobodno Slovenijo! 🧡

Dodaj odgovor